Kalenderwijzingen BMB: nieuwe datum Orp-le-Grand!

Kalenderwijzingen BMB: nieuwe datum Orp-le-Grand!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De 2019 BMB sportkalender 2019 heeft enkele wijzigingen ondergaan. De motorcrosswedstrijd in Orp-le-Grand voorzien voor 1 september verhuist naar 14 en 15 september.

Om een zelfde datum als het WK zijspancross in Gooik te vermijden, werd gelukkig een oplossing gevonden. De wedstrijd aan de Kleine Gete zal nu dus twee weken later plaats vinden. Er is ook goed van RUMESM de motorclub van Mettet. Ze komen in Mettet namelijk op de proppen met hun eigen Superprestigio! Deze dirt track wedstrijd zal plaatsvinden op 28 april. (Lijkt ons iets voor onze testrijder Christophe Bertrand!). De Superprestigio van Mettet zal plaatshebben op de nieuwe dirt track piste. Behalve dirt track races staat er ook speedway op het programma. Meer details over deze nieuwkomer volgen nog.

Daarnaast werd ook de Supermoto wedstrijd op de kartingpiste van Spa-Francorchamps bevestigd voor 12 mei.

Foto: Paul Weyten

Uw reacties