Vader Gajser komt met zijn eigen team

Vader Gajser komt met zijn eigen team
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Voortaan prijken de initialen van Tim Gajser, GT243, ook op een team! Bogomir Gasjer de vader van Tim zal het team runnen. In hun eerste jaar komt GT243 in actie met de Sloveen Maks Mausser in de Europese  MX2 GP wedstrijden. Mausser (foto) kwam de afgelopen twee jaren uit in het Europees Kampioenschap 125cc maar zonder heel veel succes.

In 2018 werkte Bogomir Gajser reeds als coach van Maks Mausser. Het team zal uitkomen op Honda.

Maks Mausser: “Na overleg met mijn coach Bogomir Gajser hebben we besloten naar het MX2 Wereldkampioenschap te gaan.  Ik heb ook een beter gevoel op de 250cc. Volgend jaar zal mijn coach ook een eigen team hebben – GT243. Ik kijk echt naar dit jaar, we rijden alle Europese rondes van het MX2 Wereldkampioenschap en ik ga proberen mijn best te doen. Hopelijk kan ik hier en daar in de punten te rijden. Ik wil Bogomir Gajser heel hartelijk bedanken, voor deze grote kans. Ik wil ook familie bedanken voor hun steun.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #Facebook

Uw reacties