Dubbelslag De Wolf, Everts tweede in Lacapelle-Marival

Dubbelslag De Wolf, Everts tweede in Lacapelle-Marival
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na zijn zege in de internationale wedstrijd in het Britse Hawkstone Park won Kay de Wolf ook in Lacapelle Marival. De 14-jarige JM Racing MX rijder won beide manches telkens voor Liam Everts.

Liam Everts (foto onder) en Kay De Wolf waren in Lacapelle gastrijders in de regionale -lees 125cc Liguewedstrijd. In ieder geval maakte Kay er zijn favorietenrol waar met glans.

EMX125 collega VHR KTM rijder Xavier Cazal eindigde in de twee reeksen als derde. Het  EMX125 Kampioenschap begint op 30 en 31 maart in Valkenswaard.

Kay De Wolf: “Het was een perfect weekend voor mij. In beide manches pakte ik kopstart. Ik heb een straf tempo ingezet en geprobeerd om dit vast te houden tot aan de finish. Deze twee overwinningen geven mij veel vertrouwen maar ik weet dat het moeilijker zal worden wanneer het EMX125 Kampioenschap van start gaat. Ik probeer met beide voeten op de grond te blijven staan en focus mijzelf op de toekomst. Tot nu toe is het een geweldig voorseizoen en ik hoop dat ik mijn wedstrijdtempo nog iets kan verbeteren tijdens het seizoen.’’

RESULTATEN
1. Kay De Wolf 1+1; 2. Liam Everts 2+2; 3. Xavier Cazal 20+20; 4. Steven Pascal 16+15; 5. Robin Pujol 14+16;…

Foto’s: Mediacross/P. Haudiquert

Uw reacties