X

Geslaagde BeTeMo 2019 teampresentatie!

BeTeMo, voluit Begeleidingsteam motorcross, staat zowat synoniem met organiseren. De verzorgde teamvoorstelling van afgelopen vrijdag was dan ook geen uitzondering op die stevige reputatie. Onder ruime belangstelling stelde BeTeMo 19 rijders, teamleden en ‘nevenprojecten’ voor in het eigen Arendonk!

Wegens muzikale verplichtingen moest Leon Van Gestel de presentatie deze keer overlaten aan VLM-speaker Peter Droogmans. Piekfijn uitgedost haalde Peter de piloten voor het voetlicht. Naast de veelzijdigheid van het team, van jong tot iets minder jong, valt zeker de kwaliteit op. BeTeMo telt maar liefst zeven Inters waaronder uiteraard regerend VLM kampioen Jens Van Meer.


Ook van kleppers als Wouter Van Massenhoven en Greg Smets mogen we dit jaar weer vuurwerk verwachten! Die laatste gaf onder het goedkeurend oog van pa Joël aan dat hij dit jaar voor de VLM Inters MX2 titel gaat. BeTemo boegbeeld Sven Breugelmans is ook weer van de partij in 2019. De tweevoudige MX3 wereldkampioen doet er nog een jaartje bij in de MX2 op een tweetakt, maar je zal ‘m ook weer aan het werk zien in de oldtimerwedstrijden terwijl dochter Maxime de jongens het vuur aan de schenen legt in de 85cc!

Bij de jeugdrijders veel gretige jonge gezichten waaronder de 85cc Nieuwelingen kampioen Travis Passareti en de broers van Mechgelen. BeTeMo had ook nieuws op vestimentair front. Alle rijders zullen dit jaar niet alleen gebruik maken van WLM stickers, raceshirts en pitboarden maar staan ook aan de start in custom Aircomp1 broeken van het Nederlandse merk.

BeTeMo organisaties

Zowel de Strikskersparty als de Snow-beachparty zijn al achter de rug maar volgend weekend mag BeTeMo het nationale MX-seizoen op gang trekken met de gecombineerde BMB-VLM openingscross in Lommel! Daarnaast staat BeTeMo ook nog garant voor een tweede wedstrijd in Lommel op 9 juni, de cross op Reusel dient nog bevestigd te worden net zoals die in Dessel.

Om al dat georganiseer in goede banen te leiden, en uiteraard om het team te ondersteunen,  zijn de BeTeMo’ers ook aan de slag tijdens het tweedaagse Arendonk Zingt en Swingt  (17 &18 mei) en de legendarische Vraai kermis in augustus.

BeTeMo rijders 2019
16. Van Mechgelen Torre (JMS -8 jarigen)
3. Verwimp Noah (JMS Nieuweling 65)
18. Van Mechgelen Douwe (JMS Junior 85)
154. Breugelmans Maxime (JMS Nieuweling 85)
12. Passaretti Travis (Junior 85)
75. Van Endert Brad (VLM Belofte)
23. Jonckers Dylan (VLM Belofte)*
10. Van Endert Boyd (VLM Junioren MX2)
9. Matthys Tom (VLM Nieuweling MX2)
73. Aertssen Laurens (VLM Junioren MX2)
87. Bijnens Jurgen (VLM Inter MX2)
54. Breugelmans Sven (VLM Inter MX2)
59. Kevin Schellens (VLM Inter MX2)
3. Van Massenhoven Wouter (VLM Inter MX1)
27. Van Meer Jens ( VLM Inter MX1)
70. Schoepen Bram (VLM Inter MX2)
34. Nevelsteen Jimmy (VLM Nationalen MX1)
73. Kahn Beyens (Junioren MX1)
53. Greg Smets (VLM Inters MX2)
































Foto’s: MXGRIETJE MX-PICS