IceOne verruilt Fox voor Yoko!

IceOne verruilt Fox voor Yoko!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na één jaar in Fox kledij gooit IceOne Racing, het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MXGP-team dus, het over een andere boeg. Vanaf dit seizoen tot eind 2021 zullen de rijders namelijk in Yoko kledij aantreden.

Het voorbije weekend kwamen Arminas Jasikonis en Mikkel Haarup al in Yoko uitrusting aan in Ottobiano. De Finse fabrikant zal het IceOne team voorzien van race-en teamkledij. Dit jaar komen Arminas Jasikonis, 2017 MX2 wereldkampioen Pauls Jonass Mikkel Haarup uit voor het team van Kimi Raikkonen.

Ook in 2011, het eerste jaar in hun bestaan en destijds op Kawasaki, reed het IceOne team al in Yoko kledij.

Antti Pyrhönen, Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MXGP teammanager: “We zijn verheugd dat we YOKO mogen verwelkomen als onze officiële uitrusting-en kledingpartner voor de komende drie jaar. YOKO heeft een rijke geschiedenis in motorcross op het hoogste niveau. We zijn dan ook erg blij deel uit te maken van hun sterke comeback in het WK motorcross. Hun doel is om de beste technische uitrusting op de markt te bieden en we zijn blij dat we een partner hebben die de lat hoog legt. Nu onze rijders kunnen genieten van de allerbeste uitrusting van YOKO, vertrouwen we erop dat dit hen in zal helpen om op hun best te blijven presteren, ongeacht de omstandigheden.”

Jan Berthels, President van Yoko Europe: “Voor iedereen bij YOKO is het een grote eer om het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MXGP-team te steunen. Net op het moment dat we een nieuw hoofdstuk beginnen in onze betrokkenheid bij internationale motorcross op topniveau. De afgelopen jaren hebben we ons enorm ingezet voor de ontwikkeling van onze volgende generatie uitrusting  voor rijders met als belangrijkste doel ons opnieuw te bevestigen als één van de beste motorcrossmerken ter wereld. We zijn ervan overtuigd dat onze nauwe samenwerking met het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MXGP-team ons zal helpen onze producten verder te ontwikkelen, zodat ze blijven voldoen aan de hoogste eisen van zowel motorcrossamateurs als rijders van topniveau over de hele wereld. “

Foto’s: Husqvarna

 

 

 

Uw reacties