Jed Beaton komt bont en blauw uit crash!

Jed Beaton komt bont en blauw uit crash!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vandaag kwam Jed Beaton in actie tijdens de voorjaarsmotorcross in Lacapelle-Marival in Frankrijk. De Australiër liet daar de tweede tijd optekenen in de vrijetrainingen en een zevende tijd in de kwalificatietraining. Helaas kwam hij in diezelfde kwalificatietraining ook ten val. De piloot van het Rockstar Energy – Nestaan Husqvarna team, was licht aangeslagen en liet de wedstrijdmanches voor wat ze waren.

Vanavond of morgen zal een controle bij de arts plaatsvinden. Het positieve is dat alles het er voorlopig naar uitziet dat het bij de bont en blauwe plekken zal blijven, of dat is toch wat de Australische bikkel en altijd positief ingestelde Jed Beaton ons vertelde.

Tekst: Matthias Van Eeckhoven – Foto: Husqvarna media

Uw reacties