X

Jeffrey Herlings: MXGP boven AMA!

Sinds Jeffrey Herlings op training in Spanje zijn rechtervoet brak, gonst het van de geruchten. Want wanneer en waar maakt ‘the Bullet’ zijn comeback?

Sowieso zal de regerende MXGP wereldkampioen de openingswedstrijd van het WK in Argentinië, op 3 maart moeten laten schieten. Ook voor hem is het echter gissen wanneer hij wel weer wedstrijdklaar is. Nu vrijdag moet hij weer op controle naar het ziekenhuis in Herentals. Dan krijgen Jeffrey en zijn entourage alvast een idee over hoe zijn herstel verloopt.

Over een mogelijk Amerikaanse outdoorcampagne, als hij te veel GP’s zou missen, liet de crosser uit Oploo het volgende optekenen aan het Eindhovens Dagblad: “Ik dacht: ik zal het vuurtje eens opstoken. Op verschillende fora las ik al dat ik de GP’s niet zou halen en dat ik in Amerika zou gaan rijden. Zelf had ik daar nog helemaal niets over gezegd, niet eens met KTM over gepraat.” Lees hier het volledige artikel van Marcel Luykx.

Eerder had ook KTM’s motorcrossmanager Joël Smets zich al uitgelaten over de mogelijke Amerikaanse piste. Het balonnetje dat Herlings zelf opliet op sociale media was immers ook voor KTM een verrassing. Lees hier de reactie van Smets.

Foto’s: Ray Archer