Verplichte rustpauze voor Jeffrey Dewulf

Verplichte rustpauze voor Jeffrey Dewulf
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Zoals we gisteren meldden, verliep de Enduropale niet helemaal naar verwachting voor Jeffrey Dewulf. De sympathieke KTM rijder ging -door toedoen van een gedubbelde rijder- op enkele ronden van het einde overkop en bezeerde daar bij zijn pols.

Ondertussen heeft “JD” meer nieuws over de aard van zijn polsblessure: “Op de foto’s was weliswaar een kleine breuk te zien maar gelukkig was er niets verplaatst. Enkele weken de pols laten rusten zou dus moeten volstaan. Normaal gesproken komt ook de Dutch Masters of Motocross openingswedstrijd in Axel niet in het gedrang.”

Positief nieuws uit het KTM North Europe Racing kamp kwam dit weekend van Dewulf’s teamgenoot Junior Bal die beslag legde op de Franse strandrace Beloften titel.

Foto: CFS Courses sur sable

Uw reacties