X

Wintercross Groesbeek is er klaar voor!

Al ruim een week ligt circuit D’n Hoek in Groesbeek er zonovergoten bij. De baan is namelijk, op sociale media vind je overigens diverse foto’s die dat bewijzen. Wel zo fijn, vlak voor de Wintercross op 24 februari… Kortom ze zijn er klaar voor in Groesbeek!

Je kan je tot en met vrijdag 22 februari nog voorinschrijven voor deze pittige seizoensopener, die eerder werd uitgesteld omdat de baan zo’n twee weken geleden nog gebukt ging onder een dikke laag sneeuw.  Dat voorinschrijven is geen overbodige luxe, want nu de zon schijnt en de eerste trainingsrondjes achter de rug zijn, vullen de verschillende klassen zich eerder gauw dan gestaag. Aangezien de NK wedstrijden van de MON pas in maart van start gaan, is dit uiteraard een uitgelezen kans om nog een wedstrijdtraining in te lassen!






Op www.mbc-dezevenheuvelen.nl vind je meer informatie over deelname aan deze krachtmeting. Onder meer Lars van Berkel, John Cuppen en Boyd van der Voorn hebben zich al aangemeld. Wie van hen er met het leeuwendeel van de 1.750 euro tellende prijzenpot vandoor gaat, is nog ongewis. In de koningsklasse strijkt de winnaar maar liefst 1.000 euro op. Je kunt je namelijk ook nog inschrijven op de wedstrijddag (van 08.00-08.45 uur). Klik hier voor meer info

Introfoto: Niek Fotografie