Evgeny Bobryshev mist Dutch Masters Axel!

Evgeny Bobryshev mist Dutch Masters Axel!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Evgeny Bobryshev liep in de voorbereiding naar komend seizoen een polsblessure op in Spanje maar had er goede hoop op dat hij fit genoeg zou zijn en vertrok vol goede moed naar de Argentijnse Grand Prix. Helaas ondervond hij op zaterdag teveel pijn aan zijn pols waardoor hij in de kwalificatieheat de wedstrijd vroegtijdig moest verlaten. Hierdoor had de BOS GP-rijder besloten om de blessure niet erger te maken en op zondag niet van start te gaan in de twee manches. Eerder deze week was de symphatieke Rus op controle in het ziekenhuis te Herentals alwaar hij inspuiting in de pols heeft gehad. Nu moet hij enige dagen rust nemen, hopelijk is hij in het Engelse Matterley Basin weer van de partij!

Ik sprak deze ochtend met mijn goede vriend en vroeg of hij bij deze de eerste wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross in het Zeeuwse Axel moet missen? Bobby antwoorde ons dat hij het verschrikkelijk jammer vind om niet in Axel aanwezig te zijn. Meer nog dat hij graag naar Zeeland afzakt omdat de club steeds hard werk levert om een perfecte baan aan de rijders voor te schotelen. Ook was het goed geweest om extra meters te maken met de BOS GP Kawasaki. Maar ik moet me vooral richten op de Grand prix wedstrijden. Of Bobby alle Dutch Masters links laat liggen hield hij nog in het midden.

Door: Gelaude Geert
Foto: BOS GP

Uw reacties