Geweldig nieuws voor MCC Meijel!!!

Geweldig nieuws voor MCC Meijel!!!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De motorcross in Meijel heeft een tijdelijke omgevingsvergunning gekregen van vijf jaar en het bestemmingsplan om de cross definitief te legaliseren komt naar verwachting in september naar de gemeenteraad. Dit heeft wethouder Wanten gisteren laten weten aan de gemeenteraad. De tijdelijke vergunning is afgelopen vrijdag afgegeven na een lang traject van onderzoeken en overleggen met de provincie. Complimenten aan MCC Meijel voor al het geduld wat ze gehad hebben bij het regelen van al dit papierwerk. Hard werk en geduld, heel veel geduld, betaalt zich nu uit en zekerheid voor de toekomst is weer een grote stap dichterbij 💪🏻

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: MCC Meijel

Uw reacties