MX Rookie Team klaar voor motorcross seizoen 2019

MX Rookie Team klaar voor motorcross seizoen 2019
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het MX Rookie Team zal dit jaar uit twee rijders bestaan, namelijk Jeremy Knuiman 125cc en Damien Knuiman 85cc grote wielen. Boyd van der Voorn die de afgelopen jaren deel uitmaakte van ons team heeft de jeugdklasse verlaten en elders onderdak gevonden in een mooi team. Wij danken Boyd en zijn familie voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren en wensen hem veel succes in de toekomst.

Wij zijn blij om mede te kunnen delen dat wij een nieuwe sponsor hebben, namelijk Harley Davidson.
Harley Davidson Amsterdam heeft het MX Rookie Team onder zijn vleugels genomen en zal samen met EcoMaxx Racing Fuels, Henstek Wijchen B.V. en Personal B.V. als hoofdsponsor optreden. Daarnaast kunnen we gelukkig weer rekenen op alle A-merken die ons ondersteunen. Ook erkende bedrijven leveren hun bijdrage om het Rookie Team te ondersteunen.

MB Tuning, VHM en HGS Exhaust Systems zorgen voor de perfecte motor. Twin Air zorgt voor de juiste luchtinvoer en koeling, Haan Wheels samen met Dunlop voor de juiste wielen en banden en Mister Shock Therapy, Bert van Keulen, heeft de vering op het juiste punt afgesteld. Dizz factory heeft al het stickerwerk verzorgd en het ziet er dan ook weer top uit.

Arai helmen, 100% brillen en handschoenen, Alpinestars, Gaerne, Leath en WLM Design zullen dit seizoen de kleding verzorgen.

De juiste onderdelen komen van de juiste leveranciers. Voor ons betekent dat JTX MX Racing, Motomaster Braking Systems, Hocoparts, Prox, Agealube smeermiddelen, Gently Care & Cleaning Products, TMV hun producten aan ons leveren.

Tramex B.V., Air liquide, Hewil Bedrijfswagens, Logistics Force, Het Vleespannetje, Technisch Isolatiebedrijf Nijmegen, Wido Kraanverhuur B.V., Verkroost scooters, Braap, Holeshot, Metaalbedrijf Bernts B.V. zijn trouwe ondersteunende sponsoren.

Met de ondersteuning van bovenstaande bedrijven gaan we vol mooie verwachtingen het nieuwe seizoen beginnen.

Dit weekend (16 en 17 maart) zal het seizoen geopend worden in Axel. Hier staat de eerste van vier wedstrijden van de Dutch Masters of Motocross op het programma. Gezien de weersomstandigheden van de afgelopen week zal het een zwaar weekend worden waarin we hopen mooie resultaten te behalen.

Er is deze winter zowel conditioneel als op de motor veel getraind en zien het seizoen dan ook vol vertrouwen tegemoet. Damien zal zijn opwachting maken in de 85cc grote wielen en hoopt een top 10 positie te kunnen realiseren. Ook Jeremy die voor zijn tweede seizoen aan de 125cc klasse begint legt de lat iets hoger en wil naast een top-10-positie zich proberen te kwalificeren voor een EK-deelname.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: MX Rookie Team

Uw reacties