Teamvoorstelling MX Team Halve Gaaze

Teamvoorstelling MX Team Halve Gaaze
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vorige vrijdag presenteerde MX Team Halve Gaaze zichzelf in Oosterzele. Opgericht in 2014 is het team ondertussen een vaste waarde in de MCLB en VJMO. Dat niet alleen dankzij de teamrijders maar uiteraard ook door de organisaties van het team!

Zoals bij elk team komt er ook bij Halve Gaaze heel wat bij kijken om iedereen verder te hepen in zijn of haar favoriete sport. Bestuurder Bart Rogge: ” Met enige fierheid kunnen we zeggen dat we er voor onze 11 piloten alles aan  doen om het iedereen financieel makkelijker te maken. Daarvoor moeten we in de eerste plaats de vele sponsors bedanken. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat we dit alles voor elkaar krijgen!”


“Met de middelen die we hebben richten we dit jaar twee crossen in,” legt Bart uit. “Dit jaar hebben we twee nieuwe locaties. We trekken in Sint-Maria-Lierde naar een getekende omloop en dat op datum 1 en 2 juni. Ook in Hundelgem Zwalm doen we een nieuwe locatie aan.
Tot slot is er ook ons jaarlijks eetfestijn t.v.v. de piloten dat doorgaat op 8 & 9 november in feestzaal de Kluize te Oosterzele.”

MX Team Halve Gaaze VJMO rijders

 • Nathan Gillis nieuwelingen 65 cc # 81, wonende te Oosterzele, student en heeft ambitie tot bij de voorbende van zijn reeks te geraken.
 • Natascha Rogge ladies open # 33, wonende te Oosterzele, studente en heeft de ambitie om de laatste achter zicht te houden.
 • Logé Kassandra ladies open # 22, wonende te Oudenaarde, magazijnverantwoordelijke en heeft de ambitie voor top 8 te rijden.
 • Arno Leyman aspiranten open # 99, wondende te Oudenaarde, student en heeft ambitie top 10 te rijden.
 • Cedric Van Den Hende pitbike open # 55, wonende te Kluisbergen, arbeider en heeft ambitie om anderen te helpen.

MX Team Halve Gaaze MCLB rijders

 • Tibo Leyman vrijetijdsrijder # 64, wonende te Oudenaarde, student en heeft ambitie top 10 te rijden.
 • Bryan Delagrense nieuwelingen 250/500 # 25, wonende te Oudenaarde, arbeider en heeft ambitie top 10 te rijden.
 • Christophe De Smet nieuwelingen B open # 28, wonende te Mater, vloerder en heeft ambitie om kampioen te rijden.
 • Bart Rogge nieuwelingen C open # 3, wonende te Balegem, arbeider en heeft ambitie top 10 te rijden.
 • Filip Dubois nieuwelingen C open # 70, wonende te Balegem, lasser en heeft de ambitie om bepaalde te volgen.
 • Greg Vullers inters B open # 71, wonende te Dentergem, student arbeider en heeft de ambitie om voor het kampioenschap te gaan.

Het team bedankt alle sponsors: Cafe herberg het molenhof te Oosterzele; kapsalon Bianca uit Oosterzele; Transport Vijverman uit Herzele; frituur Happy Buke te Zottegem; Kelly en Debby ijs uit Vichte; Slagerij Gunther en Wendy uit Scheldewindeke; Het Zoeteke pralinewinkel uit Sceldewindeke; Broodjesrunner uit Oosterzele; Wiris uitvaartzorg uit Zottegem; Verdamoto uit Marke; Act boekhoudkantoor uit Oudenaarde; Verdasur verzekeringskantoor uit Herzele; VDP paint en ook Empirelogomats van Luc Goffin.

LEES MEER  Nancy van de Ven pakt weer vice-titel

Uw reacties

Ook te lezen