VIDEO: The Story of Dean Ferris

VIDEO: The Story of Dean Ferris
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na zijn bevestiging als invaller voor Romain Febvre staat Dean Ferris plots volop in de spotlight. De drievoudige Australische kampioen krijgt misschien niet de waardering die hij verdient. Toch heeft Ferris, die opgroeide op een grote boerderij, een ongelofelijk parcours afgelegd. Deze schitterende mini-docu is meer dan de moeite waard!

Rijders die een GP wonnen, het podium haalden in een AMA wedstrijd en in eigen land zo domineren als Dean Ferris, ze zijn dun gezaaid. De ‘Kyogle kid’ behaalde vorig jaar als eerste ooit de Australische titel nadat hij alle 10 ronden van het kampioenschap won. Zowel in eigen land als in de VS en in Europa zullen fans het nieuwe MXGP avontuur van Dean met argusogen volgen!

Foto: Dean Ferris

Uw reacties