Cairoli en Prado vertellen over hun overwinningen!

Cairoli en Prado vertellen over hun overwinningen!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In Valkenswaard heeft KTM haar stempel gedrukt op de derde Grand Prix van het seizoen. Antonio Cairoli (MXGP) en Jorge Prado (MX2) wisten hun wedstrijden te winnen. De Italiaan (foto) vergroot zijn voorsprong terwijl Prado ondanks het missen van een GP nog vierde staat in de tussenstand. Beide rijders vertellen over de Grand Prix van Nederland.

Tony Cairoli: “Een heel leuk weekend, zo kan ik deze GP het beste samenvatten. Toch heb ik mij niet echt goed gevoeld, op het harde voel ik mezelf momenteel beter voor een kleine schouderblessure. Hoe dan ook, als we naar het kampioenschap kijken, hebben we twee overwinningen behaald en je kunt niet meer dan vijftig punten verdienen. Het is dus een geweldig weekend. Het wordt een drukke week voor mijn thuis GP, maar ik hoop op veel publiek in Arco en KTM opnieuw op het podium te zien.”

Jorge Prado: “Het was een geweldig weekend. Vier dagen geleden kon ik niet aan rijden denken. Ik had te veel pijn en ik wist niet hoe mijn lichaam reageerde. Ik denk niet dat we deze resultaten hier dit weekend hadden verwacht. Het doel was gewoon om te rijden en wat punten te halen! Op zaterdag had ik wat problemen en voelde ik me niet op mijn gemak, maar op ‘raceday’ werd ik wakker en voelde ik mezelf beter. Dus om beide manches te winnen was geweldig en om wat punten terug te pakken ook. Het is een lang kampioenschap en mijn rivalen rijden goed. We moeten gewoon doorgaan, gefocust blijven, de fouten beperken en blijven proberen te verbeteren.”

Tom Vialle: “Over het algemeen een solide weekend met een negende plaats. Ik had een goed gevoel op de motor in het zand. In de eerste manche had ik een goede start maar werd tegen het einde een beetje moe en verloor een paar posities. Het was mijn eerste keer op deze baan. Hetzelfde scenario in de tweede manche tot ik een foutje maakte. Ik viel bijna Jacobi aan, maar door de crash verloor ik mijn ritme. Over het algemeen was ik blij met mijn snelheid en mijn eerste keer in Valkenswaard. Ik heb veel geleerd vandaag. Ik weet dat Arco een technisch parcours kan zijn. Het zal weer een nieuwe circuit zijn voor mij.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: TC222 Media

Uw reacties