F&H Racing trio blikt terug op Arco

F&H Racing trio blikt terug op Arco
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De vierde Grand Prix van het seizoen werd verreden in Arco di Trento. Het F&H Racing Team blik terug op de eerste Italiaanse wedstrijd van het FIM wereldkampioenschap MX2.

Henry Jacobi:
“Ik had weer een goed weekend! Ik strubbelde echt heel erg op zaterdag en het duurde even voor ik me ritme en flow te pakken had. Maar tijdens de kwalificatie race kon ik van bijna laatste terug komen naar een 11e plek. Op zondag begon ik gelijk in een goede flow en kon ik na een slechte start van 15 terug komen naar een 4e plaats! Op zondag had ik eindelijk een goede start waar ik op een derde plek reed tot ik een zware val had. Ik raapte me motor zo snel als ik kon op en heb alles gegeven wat ik in me heb om nog 1 iemand in te halen zodat ik op het podium zou komen. Helaas kwam ik dit weekend weer 1 punt te kort voor het podium maar het rijden was goed!”

Adam Sterry:
“Ik strubbelde een beetje om comfortabel te raken op de baan zaterdag. We hebben daarna wat dingen veranderd wat er voor zorgde dat ik me zondag gedurende de dag beter begon te voelen. Op zondag waren mijn starts goed en heb ik fijne wedstrijden gereden, ik moet alleen gaan werken aan mijn snelheid gedurende de manches.”

Roan van de Moosdijk:
“Ik voelde me goed na het neerzetten van een eerste tijd! In de eerste manche kwam ik rond plek tien door de eerste bocht en vocht ik mezelf naar voren op een vierde plek. Helaas maakte ik een foutje waardoor ik viel en werd ik als zesde afgevlagd. In de tweede manche viel ik in de tweede bocht waardoor ik erg ver van achter naar voor moest proberen te komen. Ik deed er alles aan en finishte als achtste.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #ShotbyBavo

Uw reacties