Bogers vertelt over zijn tweede plaats!

Bogers vertelt over zijn tweede plaats!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na heel veel blessureleed keert Brian Bogers dit seizoen weer terug op het hoogste niveau. Het is niet niks om een heel jaar toe te moeten kijken maar de Eindhovenaar begint steeds beter in vorm te komen. De Honda-rijder kijkt terug naar zijn tweede plaats tijdens de tweede manche op het circuit van Mantova!

“Mijn goede dag begon eigenlijk zaterdagavond toen het begon met regenen, dus dat maakte de baan modderig. Ik hou eigenlijk best van deze soort omstandigheden. Over het algemeen was het circuit niet heel slecht en zeker niet zo slecht als Rusland een paar jaar geleden, maar ik wist dat ik het goed kon doen. In de eerste heat kreeg ik een verschrikkelijke start omdat ik crashte en vast kwam te zitten onder de motor en ik me niet kon bewegen totdat iemand me hielp. Daarna moest ik mijn bril verwisselen en zelfs daarmee werd ik nog 20e! Het was niet het resultaat dat ik wilde, dus ik was erg gefocust op de tweede race. Dat hielp me de eerste bocht als derde te bereiken. Na een paar ronden crashte de rijder voor me, dus ik bleef op de tweede plaats voor de rest van de race. Mijn snelheid was erg goed, mijn conditie was goed en ik ben gewoon heel blij met dit resultaat. Dit hele team doet geweldig werk, ze steunen mij en blijven in mij geloven en ik weet met hun hulp dat ik dit ook op een normale weg kan doen. We zijn nog aan het bouwen en dit is een grote stap in het proces.” vertelt de 22-jarige crosser.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Gino Maes

Uw reacties