Belgian Masters of Motocross uitgesteld tot 2020

Belgian Masters of Motocross uitgesteld tot 2020
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het hing al langer in de lucht maar deze week volgde bevestiging. Omdat de GP van China werd verplaatst naar 15 september -waarmee er ‘n datumconflict ontstond met Orp-le-Grand- heeft de Raad van Bestuur van de BMB beslist de nieuwe Belgian Masters of Motocross formule uit te stellen naar 2020.

AMC Orp kon helaas geen oplossing vinden om de datum van haar wedstrijd te wijzigen. Zowel in Waals Brabant als op de Keiheuvel zullen dus gewone internationale wedstrijden plaats vinden. 

KMC Mol zal op 15 augustus de Flanders Masters organiseren, een internationale wedstrijd met alle BMB categorieën op het programma en ook een Nieuwelingen Open klasse. Ook AMC Orp organiseert op 15 september een internationale motorcross wedstrijd voor alle BMB categorieën aangevuld met een oldtimers klasse.

Voor de wedstrijd op 15 augustus op de Keiheuvel in Balen zal er dit jaar vooraf moeten worden ingeschreven als je 100% zeker wil zijn om te kunnen deelnemen! De rijders van de JMS/VLM en VJMO/MCLB federaties zijn immers ook van harte welkom en kunnen gewoon rijden op vertoon van hun vergunning. Daarnaast worden er ook vele buitenlandse rijders verwacht op deze BMB klassieker! Alle rijders worden dus verzocht elektronisch in te schrijven (klik hier). Als je nog geen account hebt op de BMB website, klik je eerst op registreren om toegang te krijgen tot het formulier.

Voor de wedstrijd op 15 september in Orp dient er niet vooraf te worden ingeschreven. JMS/VLM en VJMO/MCLB rijders kunnen er deelnemen met een afvaardiging van hun federatie. Beide wedstrijden tellen uiteraard mee voor het BK motorcross in alle BMB solo klassen. 

Klik hier voor info en inschrijvingen 15 augustus Balen.

LEES MEER  BREAKING: Positieve COVID-19 test voor Jorge Prado!

Uw reacties