X

Husqvarna stelt replica Shot Flash collectie voor

Husqvarna Motorcycles is trots de officiële 2019 Shot Replica ‘Flash’ collectie aan te kondigen. Deze classy, functionele lijn bestaat uit een replica shirt, broek en handschoenen. Ondermeer de Rockstar Energy Husqvarna Factory enduro-sterren Graham Jarvis, Billy Bolt en Alfredo Gomez maken van deze kleding gebruik!

In nauwe samenwerking met het Rockstar Energy Husqvarna Factory Team en zijn rijders heeft de Franse kledingspecialist SHot Race Gear de nieuwe HUSQVARNA MOTORCYCLES REPLICA FLASH COLLECTION 2019 BY SHOT ontwikkeld. Deze premium kledinglijn is ontworpen om alle Husqvarna Motorcycles-fans een strakke ‘fabriekslook’ en maximale bescherming te bieden tijdens het rijden.



FACTORY REPLICA SHIRT

Geoptimaliseerd om je koel te te houden. Het replica factory shirt werd vervaardigd uit ademende PE stof en een intelligente materiaalmix voor een maximale vochtafvoer. Dit lichtgewicht en goed geventileerde shirt is gemaakt uit verschillende panelen voor optimaal comfort.



FACTORY REPLICA BROEK

De Factory replica broek is klaar voor alle mogelijke uitdagingen of het nu om motorcross, enduro of hard enduro gaat! Deze hoogwaardige broek is zowel ademend, flexibel als beschermend. Ze combineert duurzaamheid en een ideale pasvorm terwijl de mesh panels voor een optimale ventilatie zorgen. De binnenzijde van de knie is beschermd door een hittebestendig en slijtvast leren inzetstek. Elastische panels aan de achterzijde van de kuit zorgen voor optimaal comfort.



FACTORY HANDSCHOENEN

Door het gewicht tot een minimum te beperken, zijn de FACTORY REPLICA HANDSCHOENEN ontworpen om hard te werken en toch optimale ventilatie en bescherming te bieden, dankzij perforaties en verstevigingen op kritieke plaatsen. Gemaakt van slijtvast microvezelweefsel, UV-bestendige en lichtbestendige sublimatieprints zorgen voor een strakke look en een hoog comfortniveau!

Raadpleeg voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid jouw Husqvarna-dealer. De nieuwe HUSQVARNA MOTORCYCLES REPLICA FLASH COLLECTION 2019 BY SHOT is vanaf juli 2019 verkrijgbaar.