X

La Chinelle nachttraining voor Grobben en Dewulf!

Bij KTM Belgium laten ze niets aan het toeval over in de aanloop naar de 12u van La Chinelle. Gisterenavond werkten Jeffrey Dewulf en Cedric Grobben hun eerste training in het donker af in Namen!

Ervaring op doen met de KTM 350, het rijden in het donker, kortom een eerste “systemcheck” was wat manager Mickaël Despontin in petto had voor zijn mannen. Sterkhouder Antoine Magain kwam wel even langs maar reisde vervolgens door naar Frankrijk waar hij dit weekend in de 4de ronde van het Frans kampioenschap rijdt. Magain stond echter al vaker op het podium in de grootste endurowedstrijd van ons land en heeft bakken ervaring.

Voor Jeffrey Dewulf, het voorbije weekend op het podium in de ADAC MX Masters, was deze test ideaal om opnieuw in de sfeer van La Chinelle te komen. Voor La Chinelle debutant Cedric Grobben was alles dan weer nieuw. Desondanks hield het hele team een goed gevoel over aan hun nachtelijke oefening. Dat dergelijk endurowerk voor motorcrossers sowieso aanpassen is aan de bijzondere omstandigheden die zo typisch zijn voor het geesteskind van Joël Robert spreekt voor zich. Om nog maar te zwijgen van het rijden in het donker. Toch opletten als je een wheelie maakt dus!

Voorafgaand aan de La Chinelle van 9 tot en  met 11 augustus werken de KTM Belgium rijders nog minstens één nachttraining af.