X

Cedric Grobben kiest voor GasGas

Na twee straffe seizoenen op Yamaha was Cédric Grobben toe aan een nieuwe uitdaging. De regerende Inters VLM kampioen zal voortaan namelijk voor GasGas België uitkomen!

Zowel in 2023 als in 2022 was de Limburger de sterkste bij VLM. Met zijn overstap op rood keert hij echter terug naar een vertrouwde stal. Vroeger knalde Grobben immers ook al op producten uit de KTM groep. Hij won in 2019 o.a. de 12u van La Chinelle voor het officiële KTM team.

Cédric Grobben: “Ik ben zeer blij met mijn terugkeer naar de Pierer Mobility group (red. officiële naam van de KTM groep), met de full ondersteuning van GasGas Belux. Daardoor kan ik nu ook echt uitkijken naar een sportief en blessure vrij 2024 mx seizoen. We hebben al verschillende testdagen op de GasGas MC450F achter de rug en die zijn zeer hoopgevend voor het nieuwe seizoen! Ik wil iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan het tot stand komen van deze overeenkomst. Uiteraard ook een dank u aan mijn familie, vriendin Amber, het hele team rond mij, min trainer Eli en alle sponsors van 2023 zoals Yamaha, Starwood Racing, G2 Designs, Rynopower, Paesen Trucks, DT1, Chapewerken Wes en FXR.”

Stefaan Minne, Sales service manager GasGas:
“We zijn zeer opgetogen met de komst van Cedric. We kennen ‘m al vele jaren en hij heeft ons ook al mooie resultaten bezorgd in het verleden. Daarom was hij steeds nog welkom om terug de vaandel drager van GasGas Belux te worden voor meerdere jaren. Het voltallige GasGas team wenst Cedric dan ook veel succes!”