Gelukkige 75ste verjaardag Roger De Coster

Gelukkige 75ste verjaardag Roger De Coster
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Wie zijn actieve carrière niet zelf heeft meegemaakt, kan zich moeilijk inbeelden hoe belangrijk Roger ‘The Man’ Decoster is geweest voor de ontwikkeling van de motorcross. De vijfvoudige wereldkampioen wordt vandaag 75 maar is nog steeds brandend actueel!

Tijd dus om de Motorsport Director van KTM en Husqvarna Noord Amerika in de bloemetjes te zetten. Check hieronder de mooie docu die de Motocross Files over hem maakte.

Ook de mannen van “The Whiskey Throttle Show”, David Pingree en Grant Langston deden maakten eind vorig jaar een lange, maar boeiende liveshow met Decoster. Bekijk deze aflevering hier. Merci Roger voor alles wat je voor de motorsport hebt gedaan, en geniet van jouw dag!

Foto: Ray Archer

Uw reacties