Jeremy Martin is “eindelijk” terug!!!

Jeremy Martin is “eindelijk” terug!!!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na exact 1 jaar en 52 dagen revalideren was voor Jeremy Martin vandaag het grote moment eindelijk daar, en kroop hij na een lange revalidatie periode weer op een crossmotor.  Jeremy deelde deze heugelijk gebeurtenis dan ook zelf via zijn Instagram pagina, waar hij verklaarde zeer tevreden te zijn om weer op zijn Honda te zitten. De weg naar voor is dus opnieuw ingezet door Martin, die omwille van een breuk aan zijn ruggenwervels (die hij in 2018 opliep tijdens de wedstrijd in Muddy Creek) het volledige 2019 seizoen aan zich voorbij moest laten gaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’m BACK!!! It’s been one year 52 days baby and ohhh this @fchonda feels good. Thank you to all the people that helped make this happen.

Een bericht gedeeld door Jeremy Martin (@jeremymartin6) op

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties