X

Reportage: David Cools Pro Moto X Bootcamp!

De maanden juli en augustus staan voor vele jongeren synoniem voor vrij van school, vakantie, en voor vele betekent dit ook tijd voor kamp! Ook voor onze MX jeugd is dit niet anders, waardoor ook zij de afgelopen weken terecht konden bij verschillende MX-stages. Eén van de stages die hierbij meteen in het oog sprong was de Pro Moto X Bootcamp van David Cools MX school.

Zo kon David ondermeer met de medewerking van sport Vlaanderen samen met zijn pupillen terecht in het Bloso sportcentrum van Herentals. Daar konden ze een week lang onder perfecte trainingsomstandigheden de nodige trainingsarbeid verrichten. Eén week lang werden zij onder begeleiding van trainers Davis Coole en Jilani Cambré ondergedompeld in het leven van een fulltime prof atleet.

Niet alleen motortechniek stond dus op het programma, maar ook een uitgebreid schema dat motorcross combineert met loop-, fiets-, zwem en kracht/stabiliteitstrainingen. Natuurlijk trok zo’n stage ook onze aandacht, en stuurde ook wij Dieter Jans voor een 1 dag op kamp. Benieuwd hoe dat eruit zag? Bekijk dan nu hier zijn leuke fotoreportage van één dag Pro Moto X Bootcamp!






















Foto’s: Dieter Jans