Twin Air verlengt 3 jaar met Rockstar Energy Factory Husqvarna!

Twin Air verlengt 3 jaar met Rockstar Energy Factory Husqvarna!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ook de komende drie jaar blijft Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing met Twin Air samenwerken. De wereldleider op het gebied van luchtfilters. Door deze overeenkomst zal het gros van de Rockstar Energy Husqvarna-teams tot en met 2022 gebruik maken van Twin Air luchtfilters.

Twin Air, opgericht in 1972, was het eerste bedrijf dat het wasbare en herbruikbare gelamineerde luchtfilter met dubbel schuim introduceerde.
Sindsdien loopt het Nederlandse bedrijf al bijna 50 jaar voorop in offroad racetechnologie. Twin Air blijft zich ontwikkelen naast de vooruitgang op het gebied van motorfietsontwerp en blijft toonaangevend op het gebied van luchtfilterinnovatie en -kwaliteit.

Door de uitbreiding van dit technische partnerschap met Husqvarna Motorcycles zal het meerendeel van de Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-teams in de VS samen met wereldwijde motorcross-, enduro- en rallyrace-activiteiten Twin Air-producten gebruiken om de prestaties van hun racemotoren verder te verbeteren.

Diego Clement – Motorsport Manager bij Husqvarna Motorcycles: “We zijn verheugd om onze sterke relatie met Twin Air voort te zetten. Met hun iconische naam en geschiedenis van innovatie en succes, is Twin Air een van de belangrijkste namen in offroad-motorsport. Het volstaat om naar de resultaten van het Rockstar Energy Husqvarna Racing-team te kijken om het belang van kwalitatieve partnerships te begrijpen. Wij geloven dat Twin Air een positieve bijdrage heeft geleverd in dat succes. We zijn dan ook blij om onze samenwerking met Twin Air te verlengen en kijken uit naar nog veel meer succesvolle seizoenen samen. ”

Pieter Does – Algemeen directeur Twin Air: “Het is voor ons een eer om onze langdurige samenwerking met Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing nog drie jaar verder te zetten. Onze insteek is om Husqvarna te voorzien van de nieuwste luchtfilter- en prestatieproducten te leveren voor al hun offroad-raceactiviteiten. Van het WK MXGP Racing tot AMA Pro Motocross en Supercross tot AMA GNCC Racing, de World Enduro Super Series en Rally, Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-motoren zullen vertrouwen op de legendarische kwaliteit en prestaties van Twin Air-producten. ”

Uw reacties