Goed gesprek met Stefan Everts in “De Rotonde”

Goed gesprek met Stefan Everts in “De Rotonde”
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Voor wie het nog niet kent, is “De Rotonde” het zondagse interviewprogramma van Christel Van Dyck op Radio 2 zeker een aanrader. De verrassende en openhartige gesprekken tonen haar gasten vaak anders dan we gewend zijn. Ook tienvoudig wereldkampioen motorcross Stefan Everts kwam voor het populaire radioprogramma over de vloer in Grand Hotel Bellevue, ofwel “De Rotonde” in Middelkerke.

Everts’ leven werd eind vorig jaar helemaal op stelten gezet toen hij twee weken na een benefietwedstrijd in Congo plots zwaar ziek werd. Niet alleen belandde hij door ‘n zware aanval van malaria op intensieve zorgen in het ziekenhuis, zijn leven hing zelfs lange tijd aan een zijden draadje. Lees hier een indringend voorsmaakje op “De Rotonde” met Stefan Everts.

Foto: Gino Maes

Uw reacties