Assen, Valkenswaard of Wanroij?

Assen, Valkenswaard of Wanroij?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het Grand Prix seizoen is voorbij en de voorbereidingen op 2020 zijn in volle gang. De kalender die eerder dit jaar werd gepresenteerd is nog niet compleet. De Nederlandse GP had nog geen locatie en tot op de dag van vandaag is die nog onduidelijk. Zoals bekend wil Marcel Hermans graag een GP naar Wanroij halen. Of dat in 2020 al gaat lukken is afwachten dus blijft Assen over. Op vrijdag voor de Motocross of Nations liet Lee van Dam de pers weten na het evenement met promotor Youthstream om de tafel te gaan. Ook MXGP Valkenswaard is nog altijd in de race om de wedstrijd op het Eurocircuit te organiseren. Het is momenteel dus nog afwachten waar de Nederlandse GP op 21-22 maart 2020 zal worden verreden!

Door: Steven van Kempen
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties