X

Handel Off Road KTM testdag 27 oktober 2019

Op 27 oktober 2019 organiseren de Peelrijders hun 31e Peelrit te Handel. Ook dit jaar biedt JTX Racing weer de service om jezelf bij JTX te melden voor de voorinschrijving van dit evenement. Je kunt tot en met zaterdag 26 oktober 15.00u bij JTX de benodigde formulieren inleveren. De formulieren kunnen gedownload worden via de verschillende links in dit bericht!

Speciale service op het paddock voor klanten van JTX Racing
Het JTX Racing Team zal op zondagmorgen op het paddock klaar staan vanaf 9.00u. Onder het genot van een lekker bakkie koffie kun je dan je bewijs van inschrijving (bandje) in ontvangst nemen. Motorkeuring is niet nodig, dit doen wij bij de stand. Later op de dag hebben we soep en een broodje worst. En voor diegene die denken dat het genoeg is, aan het eind van de middag een biertje of een frisje! Niet in de rij op zondagmorgen en de service van JTX Racing op het paddock! Wat wil je nog meer?!

KTM testen
Ook is het mogelijk om op deze dag een KTM te testen aanwezig zullen zijn:
1x KTM 150 EXC TPI
1x KTM 250 EXC TPI
1x KTM 300 EXC TPI
2x KTM 350 EXC-F
2x KTM 450 EXC-F
1x KTM 500 EXC-F

Heb je hier interesse in? Stuur dan een mail naar ons via:info@jtxracing.nl !

Downloads
Inschrijfformulier: Klik hier
Daglicentie: Klik hier
Vul de formulieren in en lever ze in bij JTX-Racing!!

Belangrijk
De start is vanaf 9.30 uur tot 14.30 uur.
Heb je geen MON-licentie of -trainingspas? Vul dan een DAGVERZEKERING in!!!
De route is vergelijkbaar met voorgaande jaren dus ongeveer 45 km waarvan ongeveer 95% onverhard. De route mag meerdere keren worden gereden!

Kosten:
25 euro inschrijfgeld plus (eventueel) 15 euro MON dagverzekering.

Verzekering:
Er wordt gereden volgens het MON- reglement, d.w.z. dat een KNMV OTR-licentie niet aangeschaft hoeft te worden (wel een MON-dagverzekering tenzij je over een MON licentie beschikt). Dagverzekering kost dit jaar 15 euro.

Adres:
Parkeerterrein en start zijn net als voorgaande jaren bereikbaar vanaf Oude Domptweg/De Fuik. Dit is gelegen langs de provinciale weg Gemert/Elsendorp (N272).

Navigatie ingeven:
Peeldijk – Oude Domptweg te Handel.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Door: JTX Racing
Foto: KTM Racing