Kijk vannacht live Red Bull Straight Rhythm vanaf 02u30!!

Kijk vannacht live Red Bull Straight Rhythm vanaf 02u30!!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Een week na de Motocross of Naties, en we draaien de klik alvast deels om richting Supahcross! Met de Red Bull Straight Rhythm die sinds enkele jaren volledig “Two-Stroke” is gegaan, hebben we daarvoor een perfect evenement!

Dit evenement is eveneens gratis te volgen via Red Bull TV. Dit jaar staat niet enkel in het teken van “tweetakt” machines maar ook in het teken van de gouden jaren ’90. Zelf zou ik pagina’s vol kunnen kliederen over de gevechten tussen Stefan Everts en Marnicq Bervoets, Tallon Vohland en daarna het epische duel Stefan Everts vs Seb Tortelli. In Amerika was deze tijd even glorierijk met o.a. Jeremy McGrath, Jeff Emig, Ezra Lusk, Mike LaRocco, … en dit herbeleven in een retro-evenement, wie wil het niet?!

Ken Roczen is er alvast klaar voor met een prachtige Honda machine en bijpassende Fox kledij. Terwijl aartsvijand van Ken Roczen, Cooper Webb voor een licht aangepaste retro versie gaat van de Jeremy McGrath Hot Wheels KTM. Naast deze twee staan o.a. ook Marvin Musquin, Ryan Villopoto, Cole Seely, Travis Pastrana en nog vele andere aan de start.


Uw reacties