X

Fox Racing verwelkomt Rockstar Husky MX2 fabrieksteam

FOX Racing heeft vandaag een langdurige samenwerking met het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MX2 team aangekondigd. Titelkandidaat Thomas Kjer Olsen, Jed Beaton en rijzende ster Kay De Wolf zullen voortaan gebruik maken van. FOX Racewear, FOX Instinct laarzen en de FOX VUE bril.

Het Rockstar Energy Husqvarna MX2 Factory Racing Team begint aan een nieuw hoofdstuk onder een nieuwe teameigenaar Kay Hennekens (Nestaan) en een nieuwe teammanager Rasmus Jorgensen.

Rasmus Jorgensen, Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MX2 teammanager:
“Voor ons team voelt het voor mij als thuiskomen met FOX als een partner van. In mijn actieve carrière was ik zelf Fox rijder en als teammanager voel ik me vereerd om Fox te vertegenwoordigen. Het familiegevoel dat je krijgt als je deel uit maakt van het Fox team wil ik graag doorgeven aan mijn piloten. Ik weet zeker dat we samen een sterk partnerschap zullen opbouwen voor de komende jaren. FOX streeft er voortdurend naar om de best presterende producten ter wereld te produceren en we zijn enthousiast om onze rijders met de beste producten te laten rijden. Ik wil FOX bedanken voor het geloof in ons als nieuw team met grote ambities. Let’s go!”

Kay Hennekens, Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MX2 teameigenaar:
“Het is een grote eer voor Nestaan-MX om het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team in de MX2-klasse te leiden. Ons hoofddoel is om de omkadering en structuur te bieden die toelaat succes te boeken. We zijn zeer vereerd dat we de kans hebben om dit samen met FOX te doen en we zijn erg blij dat we nu deel uitmaken van de Fox-familie. 2020 wordt een spannend seizoen voor ons team, onze rijders en partners.”

Austin Hoover, FOX MX Global marketingmanager: “Het is spannend om het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MX2-team te verwelkomen in de FOX-familie. Zij zijn zeker het meest opwindende nieuwe team in de paddock en we zijn heel blij dat Thomas Kjer Olsen, Jed Beaton & Kay De Wolf weer terug zijn in FOX. We immers al met alle drie de rijders eerder in hun carrière samengewerkt. Om nog maar te zwijgen van hun teammanager, Rasmus Jorgensen, ook een voormalig FOX-atleet. Dit is dus gewoon een heel goede match voor ons. Het is een eer voor ons als FOX om met het team samen te werken en we kunnen niet wachten om te gaan racen met deze jongens.”

Ga naar www.foxracing.com voor meer informatie of bezoek jouw lokale FOX Dealer.

Foto: Bavo Swijgers