Gebben Racing-Van Venrooij-Yamaha met drie rijders!

Gebben Racing-Van Venrooij-Yamaha met drie rijders!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het Gebben Racing-Van Venrooij-Yamaha Team gaat in 2020 met drie rijders uitkomen in het FIM wereldkampioenschap MXGP. De Italiaan Alessandro Lupino heeft nog een contract voor het komende seizoen en dat wordt zijn derde jaar bij het Drentse team. Lupino, de wereldkampioen 85cc van 2006, reed van 2007 tot en met 2010 al op Yamaha. De nieuwe rijders voor het komende seizoen zijn Calvin Vlaanderen en Thomas Covington. Na twee seizoenen bij HRC mocht de in Zuid-Afrika geboren crosser daar vertrekken. Hij is 23 jaar en moet dus de overstap maken naar de MXGP! De Amerikaan Covington ging terug naar huis maar het werd een bijzonder zwaar seizoen met lichamelijke problemen. Ondanks een contract voor 2020 met Husqvarna kan de 24-jarige crosser volgend seizoen terug naar Europa en in de MXGP!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: ShotbyBavo

Uw reacties