Jacky Martens met Honda, Lieber en Paturel naar de MXGP!

Jacky Martens met Honda, Lieber en Paturel naar de MXGP!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Wat een al tijdje in de lucht hing is vandaag bevestigd. Jacky Martens zal met Honda naar de MXGP trekken in 2020. Het team van de wereldkampioen van 1993 zal aanzetten op de 450cc machines na jarenlang aanwezig geweest te zijn in de MX2 klasse. De piloten van het JM racing MX team zijn onze landgenoot Julien Lieber en de Fransman Benoit Paturel.

Jacky Martens zweeg lang over zijn toekomstplannen nadat Husqvarna andere oorden opzocht. Julien Lieber reed de afgelopen jaren als ploegmaat van Clement Desalle op Kawasaki. Benoit Paturel werd in 2016 knap derde in de MX2 en won datzelfde jaar met Team France de MXoN. Het nieuwe team van Jacky Martens zal trouwens ook uitgedost worden met de kledij van Shot Race Gear.

Uw reacties