Joey Savatgy naar Joe Gibbs Racing?!

Joey Savatgy naar Joe Gibbs Racing?!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het lijkt er meer en meer op dat Joey Savatgy komend seizoen zal uitkomen op een Joe Gibbs Racing Suzuki motor. De Amerikaan was onderweg naar de Supercross van Parijs, even op de EICMA te gast om de nieuwe JUST1 kleding lijn te lanceren, dit met volle vreugde zoals we aan de foto en instagram posts kunnen zien…

Naast dat bekend werd gemaakt dat het kledingmerk hem dus ook in 2020 zal betalen om hem te mogen kleden, werden alle foto’s genomen rond de Joe Gibbs Racing Suzuki. De motor waarop hij alvast alle off-season wedstrijden op zal afwerken. Volgens onze collega’s van RacerX betekend dit echter nog niet dat Joey Savatgy met vanzelfsprekende zekerheid in 2020 zal uitkomen voor het team. Beide partijen hopen en werken eraan om hun flirts ook te laten overgaan in een solide relatie. Er staan echter nog enkele obstakels in de weg voordat het zover kan komen. Het team moet afrekenen met Suzuki dat zich langzamerhand meer en meer uit het motocross terugtrekt, en met budgettaire problemen.

Tekst: Matthias Van Eeckhoven – Foto: Instagram Just1

Uw reacties