Max Nagl werkt aan zijn verdere carrière

Max Nagl werkt aan zijn verdere carrière
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Momenteel is het nog onduidelijk of Max Nagl ook in 2020 actief zal zijn in het FIM wereldkampioenschap MXGP. Volgende week moet de Duitser terug naar het ziekenhuis en hopelijk krijgt hij dan groen licht om terug op de motor te stappen. Pas nadat hij de motortraining heeft hervat zal de 32-jarige crosser een beslissing nemen over de GP-carrière.

“Het enige wat zeker is voor volgend seizoen is de deelname aan de ADAC MX Masters.” vertelt de al vele jaren in Lommel woonachtige Duitser. Nagl is achter de schermen ook al bezig met de toekomst na zijn carrière. Net als Tony Cairoli heeft Nagl een eigen werkplaats opgezet wat rijders en teams kunnen huren. Daarnaast verzorgt Nagl trainingen waarvoor de eerste rijders uit Zwitserland, Duitsland en Tsjechië zich al voor hebben aangemeld. “De bungalow is geschikt voor vier personen en in de werkplaats is voldoende plaats voor zes motoren en al hun onderdelen.” Legt de voormalige vice-wereldkampioen uit tegenover onze collega’s Speedweek.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #Onbekend

Uw reacties