Micha Boy de Waal gaat naar BT Motorsport!

Micha Boy de Waal gaat naar BT Motorsport!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vandaag werd bekend gemaakt dat de Nederlander Micha Boy de Waal overstapt naar het BT Motorsport racing Team. De Waal reed dit jaar voor het Hutten Metaal Yamaha Racing Team. Ook voor het nieuwe team zal hij net als voorheen starten in de Dutch Masters of Motocross en de Europese MXGP wedstrijden. Hij zal een team vormen met Raf Meuwissen en Scott Smulders. 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Finally we can reveal our tirth rider! @michaboydewaal will jump on the Husqvarna FC450 next week. He will compete the Dutch Masters series and the European MXGPs. 📸 @HuubMunsters . . . #thormxofficial #jumbosupermarkten #bomotoroil #btracingteam #spa2be #smklogistics #tricorpworkwear #ruhrgold #vhm #motomaster #nofearenergydrink #lgnederland #neken #gutsracing #progrip #pirelli #rtechplastics #flyingdutch #twinair #mllnr #haanwheels #tontrans #motocross #dirtbike

Een bericht gedeeld door BT Racing Team (@btracingteam) op

Uw reacties