SIDI stelt nieuwe Atojo SRS laarzen voor!

SIDI stelt nieuwe Atojo SRS laarzen voor!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In aanwezigheid van Alessandro Lupino, Tony Cairoli, Jorge Prado en Billy Bolt presenteerde Sidi vorige week op de EICMA hun nieuwe off-road laars. De Atojo werd vernoemd naar Alessondro, TOny en JOrge die een actieve rol speelden in de ontwikkeling van Sidi’s nieuwe laarzen!

Een nieuwe naam vinden voor een nieuw product is niet altijd evident. Voor Sidi was het deze keer echter evident! De bijdrage van Sidi’s ambassadeurs was dermate belangrijke dat ze mee hun naam, of ten minste een stukje, leenden aan de ATOJO SRS!


Op het vlak van prestaties, comfort en bescherming heeft Sidi altijd al een voortrekkersrol gespeeld. Voor deze nieuwe laarzen mikte het Italiaanse merk echter op een flinke verbetering van het gewicht. Per laars werd maar liefst 250 gram gewonnen! De ontwikkeling van deze nieuwe motorcross-en endurolaarzen begon een jaar geleden toen negenvoudig wereldkampioen Tony Cairoli om een ​​lichtere laars vroeg. Met name het bovenste gedeelte moest ‘afslanken’.

De testfase van de verschillende prototypes kwam op conto van viervoudig Italiaans kampioen Alessandro Lupino. Nadien gaf ook rijzende ster Jorge Prado zijn feedback. Zowel Prado, Cairoli als Lupino zullen in 2020 met de nieuwe Sidi ATOJO’S rijden!

Maten: 37 tot en met 49
Prijs: 499 € (België), 499,95 € (Nederland)

Meer info voor België via Ipstore 
Meer info voor Nederland via Jopa

 

Uw reacties