Valentin Guillod naar Honda SR Motoblouz!

Valentin Guillod naar Honda SR Motoblouz!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na een wildcard optreden in Teutschenthal keert Valentin Guillod voor 2020 voltijds terug in de MXGP op een Honda. De 26-jarige Zwitser neemt naast Jeremy Van Horebeek plaats in het Honda SR Motoblouz team van Josse Sallefranque.

De drievoudige GP winnaar werd voor 2018 opgevist door Standing Construct KTM na een desastreus seizoen voor Assomotor Honda. Guillod lag lang in pole positie voor het tweede zitje bij Honda Racing JM maar koos uiteindelijk dus voor Honda SR Motoblouz.

Het jonge Franse GP team zag een veelbelovend eerste WK seizoen beloond met meer steun van Honda. Een bijkomende tweede rijder naast ‘The Jerre’ was bijgevolg een logische zet!

Foto: MX July

Uw reacties