Een nieuwe hoofdsponsor voor SX Goes!

Een nieuwe hoofdsponsor voor SX Goes!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na maanden van voorbereidingen is het bijna weer zover! Met een nieuwe hoofdsponsor, dus ook een nieuwe naam gaan we er weer tegenaan om op 17 en 18 januari de Zeelandhallen weer te laten trillen op hun grondvesten.

Na drie jaar achter elkaar uitverkocht te zijn gaan we dit jaar voor een nog betere editie. We zullen er alles aan doen om nog meer motorsport te laten zien. De start is zodanig dat we snel door kunnen gaan, we werken met een dubbele medische ploeg, zodat we de wedstrijden niet stil hoeven leggen indien de dokter niet in de baan is.

Het baanontwerp is wederom van Rinus van de Ven en Eddy Eversdijk, met wat andere elementen dan vorig jaar. We zijn volop bezig om een mooi inters-startveld te krijgen daarover in de loop van de komende weken meer nieuws. Momenteel zijn er al een behoorlijk aantal aanmeldingen en zullen er weer meer rijders in teamverband komen dan voorgaande jaren.

SMZ gaat vandaag de grond inrijden grond naar binnen rijden en vanaf 6 januari de tribunes erin en vanaf 7 januari gaan we de baan aanleggen, om vervolgen op donderdagavond de baan te gaan testen. De trainingen vangen aan vanaf vrijdagavond 10 januari en de wedstrijden zijn op 17 en 18 januari. Er zullen vrije trainingen en begeleide trainingen gegeven worden.

Ook de Dames zullen deze editie op zowel de vrijdag als de zaterdag rijden. Verder zullen de jeugd, twee-takt rijders, veteranen, de hobbyrijders de Nationale, en de Inters, weer aan de start verschijnen. Voor alle informatie kunt u terecht op de website of kijk op onze facebookpagina. Sxgoes

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Door: Stichting Motorsport Zeeland
Foto: MXZeeland

Uw reacties