X

Liam Everts kiest 4Gold

Liam Everts mag in 2020 rekenen op de steun van 4Gold. De atleet zal zich met de producten van 4Gold zo optimaal mogelijk preparen. Met 4Gold wil het naar boven brengen in elke sporter door het raakvlak tussen wetenschap en sportvoeding te vergroten, maar steevast met respect voor mens en natuur!

4Gold heeft in 2019 een nieuwe baanbrekende nutrigenomische lijn gelanceerd in de wereld van de sportsupplementen. Dit zijn producten die genexpressie teweeg kunnen brengen. Zo kan onze gepatenteerde Nutrigenomic Recovery uw herstel stimuleren door genen die een positief effect hebben op je herstel maximaal tot expressie te laten komen en genen die een negatief effect hebben op je herstel te onderdrukken. Het tweede product is onze Gut Support en dit product is in staat de expressie of uiting van genen te onderdrukken die ontsteking in de darmen veroorzaken.

Daarnaast hebben we ook klassieke supplementen op de markt waarbij we de lat telkens hebben herlegd. Naast deze supplementen hebben we ook een DNA-analysetool ontwikkeld, deze tool kan effectief helpen om het genetisch potentieel van een atleet ten volle te gaan benutten, maar kan even goed in het dagelijks leven een toegevoegde waarde betekenen. Als je weet dat je bijvoorbeeld ijzer slecht metaboliseert dan heb je nood al veel meer ijzer in je voeding, maar we kunnen ook gaan kijken of je naar herstel toe beter eiwitten kunt halen uit plantaardige – of dierlijke bronnen, hoe je koolhydraten, vetten of bepaalde vitaminen metaboliseert.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: 4Gold