Romain Febvre voor het eerst op de Kawasaki

Romain Febvre voor het eerst op de Kawasaki
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De Fransman zag zijn seizoen dit jaar flink ingekort worden na een valpartij tijdens de GP van Zweden in Uddevalla. Hij brak zijn bovenbeen door deze crash en moest voor de rest van het seizoen aan de kant om te herstellen. Na het MXGP-seizoen ondertekende hij een contract bij het Monster Energy Kawasaki Racing Team en wordt volgend jaar ploegmaat van Clement Desalle. Het belooft een spannende strijd te worden in de MXGP-wedstrijden van 2020.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🔥 Dreaming about this moment 🔥 finally back on the back, after three months off the bike (broken femur). Feel good. Not yet 100% with my leg, but still enough to be able to ride! Need to take my time and the sun will bright again! @kawasakiracingteammxgp @monsterenergy @alpinestars @progrip

Een bericht gedeeld door Romain Febvre (@romainfebvre) op

Uw reacties