Toelichting VLM kalender 2020!

Toelichting VLM kalender 2020!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Samen weten we meer. Naar aanleiding van de officiële 2020 BMB kalender die we vorige week publiceerden, kregen we een vriendelijk berichtje van Peter Droogmans namens de VLM Sportcommissie…

Enige voorzichtigheid bij deze kalender -en een versie van de nieuwe VLM kalender die her en der rond gaat, is namelijk geboden.

Peter liet hierover het volgende optekenen: “De VLM/BMB kalender die rond gaat is niet juist of compleet. Wij hopen voor Kerstmis deze in orde te krijgen. Op dit moment zijn er nog een paar onduidelijkheden bij organisaties of gemeentebesturen.Wij willen een kalender neerleggen die voor 99% vast staat  zodat elke piloot weet waar hij zich mag aan verwachten in 2020.”

Klare taal. En een betrouwbare kalender is uiteraard wat iedereen wil. “Als VLM gaan wij een 11-tal BMB wedstrijden organiseren. Zowel bij de BMB als VLM kalender komen nog de nodige aanpassingen,” aldus Peter Droogmans.

Foto’s: Dieter Jans

Uw reacties