Video: De supercross sterren van morgen vandaag!

Video: De supercross sterren van morgen vandaag!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In de schaduw van Ken Roczen, Jason Anderson, Eli Tomac, Cooper Webb, … werkt ook de volgende generatie supercross sterren aan hun weg naar de top. Jett Lawrence, Peirce Brown, Evan Ferry, Colton Eigenmann, … alle timmeren ze aan de weg naar voor, maar slechts enkele zullen het ook daadwerkelijk maken als Monster Energy Supercross kampioenen. In deze aflevering van Supercross Futures zien we zowel op als naast de baan de problemen en hoogtepunten waarmee de volgende generatie racers te maken krijgt, en krijgen we een unieke inkijk in het leven van deze jonge atleten. Beleef dus nu de toekomst van supercross vandaag hier op MXMag!

Video: Monster Energy Supercross

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties