Davy Pootjes op een Kawasaki in het WK MX2

Davy Pootjes op een Kawasaki in het WK MX2
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In 2020 maakt Davy Pootjes de overstap naar Kawasaki. De 21-jarige crosser gaat voor F&H Racing Shop uitkomen in het FIM wereldkampioenschap MX2 op een KX250F. Pootjes werkt momenteel hard aan het herstel van zijn in Tsjechië opgelopen enkelblessure.

Vorig seizoen stond de Gelderlander op het podium tijdens de GP van Italië in Mantova. Na de Franse GP bezette Pootjes de achtste plaats in de tussenstand van het kampioenschap! De tweevoudig Nederlandse kampioen en voormalig EMX85 kampioen zal eerst herstellen en dan pas zijn rentree maken in zowel het WK als de Dutch Masters of Motocross.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Instagram Davy Pootjes

Uw reacties