De Spaanse Grand Prix in Bellpuig?

De Spaanse Grand Prix in Bellpuig?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De locatie voor de Grand Prix van Spanje is nog altijd niet bekend. Op de website van promotor Youthstream is nog altijd niks te vinden. Op Instagram kwamen wij echter het volgende bericht tegen van Moto Club Segre waarop de komst van de MXGP voor 2020 op ‘Circuit MX Montperler Bellpuig’ aangekondigd wordt.

Wij moeten nog even geduld hebben want andere geluiden melden ons dat er een MotoGP bezocht zal worden voor de Spaanse GP. Bovendien is de kans wel heel erg groot dat om een grap zou gaan van Moto Club Segre! Het onderstaande bericht werd immers gepost op 28 december, “Dia de los Santos Inocentes” of wel de dag van de onnozele kinderen, zeg maar een datum waarop grappen een nationale sport vormen…

Wordt in ieder geval vervolgd.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: MXFinder.com

Uw reacties