X

Febvre en Desalle van kop tot teen in Alpinestars

Vandaag kondigden Monster Energy KRT en Alpinestars een intensieve samenwerking aan. Romain Febvre en Clément Desalle zullen namelijk top tot teen in de helmen, uitrusting en laarzen van Alpinestars aantreden.

Febvre reed al eerder in de Alpinestars helm. Clément Desalle verruilde Airoh voor de Alpinestars Supertech M10 helm. De voorbije seizoenen reden de Kawasaki MXGP fabrieksrijders in Thor kledij.

Gabriele Mazzarolo, directeur van Alpinestars: “Net als Alpinestars is het Monster Energy Kawasaki Racing Team gebaseerd op prestaties en passie. Alpinestars’ volledige gamma van rijdersbescherming is geïnspireerd op onze rijke geschiedenis van competitie op het allerhoogste niveau en is sterk gebaseerd op R&D in combinatie met de feedback van wereldberoemde motorcross- en MotoGP-rijders. We zijn echt blij dat we nu nog nauwer samenwerken met KRT en het team beschermen met de Tech 10-laars, volledige protectie en onze meest innovatieve Supertech M10-helm.”


Thierry Chizat-Suzzoni, KRT Teameigenaar: “We zijn er trots op dat we onze samenwerking met Alpinestars, de wereldleider op het gebied van professionele raceproducten, kunnen uitbreiden. We werken al vele jaren samen met dit iconische merk. Toen ik het team elf jaar geleden overnam, leverden ze al laarzen aan onze rijders! Dit bedrijf stopt nooit om nieuwe producten en nieuwe technologieën te ontwikkelen. Voor het komende seizoen zullen zowel Clément als Romain met Alpinestars laarzen, kleding als helmen racen. Onze strategie is altijd geweest om trouw te zijn aan onze partners. Ik wil Gabriele bedanken voor zijn steun, ongeacht de resultaten op de circuits, het is een waar genoegen om met zo’n toonaangevend bedrijf in de motorsport samen te werken.”



Foto’s: Monster Energy Kawasaki Racing Team