KTM komt met nieuwe 450 SX-F Factory Edition!

KTM komt met nieuwe 450 SX-F Factory Edition!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In de AMA Supercross-seizoen bulkt het van de sterren. Maar één van de onbetwiste toppers is ongetwijfeld de KTM SX-F FACTORY EDITION. De motor van regerend kampioen Cooper Webb. Webb gaat dit seizoen op jacht naar een verlenging van zijn titel op de nieuwe KTM 450 SX-F FACTORY EDITION.

De KTM 450 SX-F FACTORY EDITION van Red Bull KTM Factory Racing mag één van de meest bekroonde en meest succesvolle racemotoren in de recente geschiedenis genoemd worden. De nieuwste versie van het productiemodel van de KTM 450 SX-F FACTORY EDITION is ontwikkeld met het oog op de beste raceprestaties, recht uit de krat.


Hoe onderscheidt deze exclusieve krachtpatser van de, toegegeven, standaard al zeer competitieve machine? Een fraaie Akrapovič slip-on-demper is één van de meest in het oog springende upgrades! Verder is deze KTM 450 SX-F FACTORY EDITION uitgerust met sterke KTM Factory-wielen, een zwevende fabrieks-remschijf zorgt voor maximaal remvermogen.

De remschijfprotectie vooraan zorgt voor extra bescherming terwijl het Factory Selle Dalla Valle-zadel rijders extra zelfvertrouwen en comfort biedt. Handig extraatje: het holeshotsysteem op de voorvork, dat ook door Red Bull KTM Factory Racing wordt gebruikt als zij voor de kopstart gaan!

De Factory-look van wordt versterkt door de fabrieks-kroonplaten in geanodiseerd oranje, een oranjegespoten frame, een composiet onderplaat, een oranje achtertandwiel en een Hinson-koppelingsbehuizing. Tot slot zorgen de gave 2020 Red Bull KTM Factory Racing-graphics ervoor dat de KTM 450 SX-F FACTORY EDITION opvalt op ieder Motorcross- of Supercross-parcours.

Joachim Sauer – KTM Senior Product Manager Offroad: “Onze fantastische samenwerking tussen het raceteam en de R&D-afdeling bij de fabriek in Oostenrijk heeft met de 2020 KTM 450 SX-F FACTORY EDITION echt tot een premiumpakket geleidt. Je komt niet dichter bij de motor die Cooper zelf gebruikt . KTM is zeer trots dat we dit speciale model kunnen aanbieden. Onze KTM 450 SX-F is doorgegroeid tot een van de beste Motocross-motoren op de markt en is een perfecte vertegenwoordiger van onze SX-serie. De 2020 KTM 450 SX-F FACTORY EDITION zal zeer populair worden onder Motocross- en Supercross-rijders en KTM-fans overal ter wereld.”

De nieuwe KTM 450 SX-F FACTORY EDITION zijn vanaf nu internationaal via erkende KTM-dealers verkrijgbaar. Bezoek de lokale KTM-dealer voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid .

Uw reacties