X

Monster Energy Cup 2020 in Carson, California!

Na de persconferentie op de Anaheim 1 Supercross 2020 kondigde Dave Prater van FELD het grote nieuws aan van de 2020 Monster Energy Cup die van het Sam Boyd Stadium in Las Vegas, Nevada, naar Californië verhuist. De 2020 Monster Energy Cup die sinds 2012 in Las Vegas plaats vond, gaat nu door op 10 oktober in het Dignity Health Sports Park in Carson, Californië.

De nieuwe locatie bevindt zich op een geheel nieuwe locatie voor Supercross en we hadden er nog nooit eerder van gehoord. Het ligt net ten zuiden van Compton, Californië, slechts 12 mijl ten oosten van de internationale luchthaven van Los Angeles en 27 mijl ten westen van het stadion van Anaheim Angel, dat meer Supercross-evenementen heeft gehouden dan enig ander stadion.

Het Dignity Health Sports Park is een multifunctioneel sportstadion, voorheen bekend als het Home Depot Center en Stubhub Center en bevindt zich op de campus van de California State University Dominguez Hills in Carson, Californië. De belangrijkste huurders van het universiteitsstadion zijn het LA Galaxy-team van de Major League Soccer en National Football League. Het stadion is het grootste voetbalspecifieke stadion in de VS en het tweede grootste in zijn soort in Major League Soccer. Het kan 30.000 toeschouwers houden.