Camden McLellan dit weekend in de EMX250!

Camden McLellan dit weekend in de EMX250!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Niet alleen Liam Everts gaat het Europees Kampioenschap 125cc combineren met het EMX250. Camden McLellan zal dit weekend in Valkenswaard ook in actie komen. De No Fear-JUMBO-BT Racing rijder gaat zich op het Eurocircuit proberen te kwalificeren. Dat zal een zware klus worden voor de Zuid-Afrikaan die vorige week in Engeland slechts vijf punten wist te scoren. Naast McLellan zal ook Raf Meuwissen voor het team uit Best in actie komen. De Limburger brak zo’n drie maanden geleden nog zijn onderbeen! Datzelfde probleem is Micha Boy de Waal afgelopen woensdagmiddag overkomen waardoor hij voorlopig is uitgeschakeld.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties