Cobra Moto gaat elektrisch in 2021!

Cobra Moto gaat elektrisch in 2021!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het hier in Europa relatief onbekende Cobra Moto heeft aangekondigd dat het een elektrische crosser gaat uitbrengen in 2021. Cobra Moto is over de grote plas bekend van haar competitieve 50cc minicrossers. Gaan ze KTM en Husqvarna het vuur aan de schenen leggen met hun CX-E5?

Dit is de eerste elektrische batterijmotor van het bedrijf, en hij is ontworpen om mee te doen aan de toekomstige Electric Limited-jongerenklassen in de AMA-wedstrijd. Deze minicrosser heeft vergelijkbare prestaties als de huidige Cobra 50cc met verbrandingsmotor, is voorzien van een snel wisselbare batterij en verschillende bedrijfsmodi, zodat ouders de prestaties kunnen meten op basis van het vaardigheidsniveau. Dit model maakt zijn debuut in het modeljaar 2021. Of deze kleine elektrische crossmotor naar Europa komt is niet geweten.

Uw reacties