X

Team HRC over de Nederlandse GP

Twee compleet verschillende verhalen bij Team HRC over de Grand Prix van Nederland. Tim Gajser was natuurlijk heel tevreden terwijl het voor Mitch Evans een wedstrijd werd om snel te vergeten maar of dat ook lukt? Het duo vertelt over de tweede MXGP van het seizoen.

Tim Gajser:
“Ik ben super blij, vooral na wat er gisteren (zaterdag) is gebeurd en dat geeft me een slechte startplaats. Gelukkig heb ik twee goede starts gehad en dat heeft mij enorm geholpen. Ik maakte vervolgens snel verschillende inhaalacties, toen kwam ik vooraan en controleerde ik de race. In de tweede manche zat ik achter Jeffrey en wij waren allebei hard aan het pushen. Ik kreeg regelmatig de volle laag op mijn bril en dat belemmerde mijn zicht een beetje. Over het algemeen ben ik echt blij met het weekend en ik kan niet wachten om naar de volgende race te gaan.”

Mitch Evans:
“Echt teleurgesteld om hier te vertrekken met mijn arm in een draagdoek, en dat zonder zelfs maar een ronde te voltooien. Ik werd door een andere rijder geraakt tijdens de eerste afdaling, hierdoor raakte ik weer iemand anders en werd ik van de motor gegooid. Ik heb nog nooit mijn schouder uit de kom gehad maar dat doet pijn moet ik zeggen. Gelukkig hebben ze deze weer snel er terug in kunnen zetten. Wij gaan zo snel mogelijk een MRI scan maken om te zien wat de schade precies is. Ik hoop echt dat het niet al te serieus zal zijn en ik snel weer kan rijden, ik kijk er nu al naar uit om weer te kunnen rijden!”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: ShotbyBavo